Dinsdagverzindag? Die is gekomen omdat ik moeite heb om eigen tijd in te delen. Ik ga als ik ergens voor ga 100%, die mag je ook verdelen over een week en niet één dag. Dinsdag heb ik geen verbouwing, geen salon, geen huishoudtaakjes, wel kinderen natuurlijk 😉 die haal ik wel op na school.

Zo kan ik mijn creativiteit kwijt. Ik maak graag foto’s en ben graag buiten. 

Wat ik ontdek op dinsdag? ↓

Groet, Anne 

 

Sonse hei

20-08-2020

Deze foto’s zijn op de Sonse hei genomen. Het is niet een dinsdagverzindag moment want we zitten in de vakantietijd. En dat betekend dat wanneer ik niet moet werken de kindjes thuis heb. Ik ben hier vroeg opgestaan want ik wilde om 6.30uur in de bosssen zijn. Het was een heel mooi moment. Het heeft iets van een half uur geduurd. Toen kwamen de wolken met regen en kon de zon er niet meer doorheen schijnen. Zoals je op de foto ziet waren er momenten dat het voor het ene stuk land een wolk lag en een ander stuk land vol in het licht ligt. En de kleuren die je krijgt in de vroegte zijn zo mooi dat het lastig is op beeld te krijgen. Een kleine impressie hoe mooi de natuur kan zijn als je om 6.30uur in het bos bent op de Sonse hei. 

Bloemen

07-07-2020

07-07-2020

Ik ben op mijn fietsje naar een tuin gereden en eigenlijk op bezoek. Alleen de desbetreffende persoon was  niet thuis. Ik heb even haar mooie, wilde, vol bloemen en toch geordende tuin geleend om foto’s maken. Heerlijk om te doen. 

annesalon

30-06-2020

Deze dinsdag moet ik toch echt mijn eigen nagels gaan doen. Met de verbouwing hebben ze heel wat te leiden. Ik heb er gelijk ook maar even een fotorapportage van gemaakt. Alles voor de website 😉 

Gr Anne 

Hobby

23-06-2020

23-06-2020

Ik ga vandaag foto’s maken voor mijn website. Aangezien ik zelf de fotograaf ben zet ik hem op zelfontspanner. Wat je (gelukkig) niet ziet op de foto is dat ik het vreselijk vind om zelf op de foto te staan. Als je een eigen website hebt ontkom je er niet aan. Dus hup op de foto. Ook gaat er wel is iets mis. Zoals een leuke pose, maar ik mis mijn hoofd. Dit heeft zo’n half uurtje geduurd en toen werd ik afgeleid door de dieren en planten. Wat fijn om die vast te leggen. 

Gr Anne