Sonse hei

Deze foto’s zijn op de Sonse hei genomen. Het is niet een dinsdagverzindag moment want we zitten in de vakantietijd. En dat betekend dat wanneer ik niet moet werken de kindjes thuis heb. Ik ben hier vroeg opgestaan want ik wilde om 6.30uur in de bosssen zijn. Het was een heel mooi moment. Het heeft iets van een half uur geduurd. Toen kwamen de wolken met regen en kon de zon er niet meer doorheen schijnen. Zoals je op de foto ziet waren er momenten dat het voor het ene stuk land een wolk lag en een ander stuk land vol in het licht ligt. En de kleuren die je krijgt in de vroegte zijn zo mooi dat het lastig is op beeld te krijgen. Een kleine impressie hoe mooi de natuur kan zijn als je om 6.30uur in het bos bent op de Sonse hei. 

Avatar

Anne van Kan

Hoi, welkom op mijn site. Ik heb een wimperextension, gelnagels en haar-salon in Best. Groet Anne

Aanbevolen artikelen